Jesper K Thomsen

Jesper K Thomsen er grundlægger af DoseSystem ApS

Ideen til DoseSystem blev udviklet på den industrielle designtegnestue Jesper K Thomsen ApS og blev senere til en selvstændig virksomhed.

Efter henvendelse fra VHHR og LevVel projektet i 2012, besluttede Jesper K Thomsen ApS at designe et nyt koncept og holde det helt simplet. Projektet blev til DoseSystem, et simplet medicinhusker system, i første omgang udviklet med CB. Svendsen og Alexandra instituttet. Efterfølgende i samarbejde med kommuner, borgere og sundhedsfagligt personale, fra mere end 40 kommuner, som med stor entusiasme har bidraget og kommenteret på produktet gennem hele dets udvikling. OPI sammenarbejder med flere kommuner har været et vigtigt værktøj i denne proces.

Tak for godt sammenarbejde til alle involverede parter.

Besøg Studio Jesper K Thomsen her

Jesper K Thomsen ApS

Studio Jesper K Thomsen ApS. er et industrielt designstudie beliggende i Espergærde nord for København. Tegnestuen er en  design og udviklings virksomhed, som arbejder som konsulent for både danske og internationale kunder, men i særlige tilfælde udvikles der egne projekter fra bunden. DoseCan er et eksempel.

Jesper K Thomsen ApS har udviklet DoseCan fra ide til endeligt produkt, gennem en 18 måneder lang periode. Projektet er blevet støttet at LevVel midler, der har gjort det muligt at købe viden hos bla. andet Alexandra instituttet, som har udviklet DoseCan softwaren. CB Svendsen er teknologipartner og har udviklet selve teknikken i DoseCan. Denne konstallation har været et meget stærkt team og har sikret at vi er kommet effektivt og hurtigt i mål, med en god, simple og meget pragmatisk løsning.

Produktet er udviklet med en høj grad af brugerinvolvering og på basis af observationer og behov. Vi har indgået offentlig/ private innovationsaftaler (OPI) med både Gentofte og Københavns kommune og er meget stolte af dette samarbejdet.

Det selvfinansierede projekt,støttet af LevVel midler, blev i august 2013 et nyt selvstændigt selskab DoseCan ApS, ejet af Jesper K Thomsen Holding.

Besøg Studio Jesper K Thomsen her