Apoteker og forhandlere

Distributører

DoseSystem er klar til at ekspandere og har brug for stærke partnere, til at hjælpe så mange flere med at få medicin til tiden. DoseSystem har allerede samarbejde med distributører og apotekskæder i lande som Norge, Finland, Belgien og Schweiz mf.  Kan du se muligheder for jeres virksomhed, og vil I være en del af rejsen mod digital medicinadministration, så kontakt os på 70707447 eller mail på info@dosesystem.com

Er du fra en apotekerkæde?

Er du apoteker eller står i spidsen for en apotekerkæde, så vil vi meget gerne hører fra dig. Med DoseSystem får du mulighed for at tilbyde nye services til dine kunder og dermed komme tættere på dem.

Med DoseSystem kan du ud over at hjælpe dem med medicin til tiden, også hjælpe med opfølgning, tage kontakt til borgeren hvis der sker forglemmelser. Endvidere har du mulighed for at indlede et tæt samarbejde med pårørende til patienter, så de kan hjælpe.

Vi glæder os til at høre fra jer og snakke om nogle af de modeller vi har lavet i samarbejde med apotekerkæder og distributører.

Er du distributør?

Er du distributør, arbejder med velfærdsteknologi, fra medicinal branchen eller andet hvor, DoseSystem kunne være relevant, så lad os tage en snak om muligheder. DoseSystem arbejder allerede tæt sammen med Distributører i Norge og Finland, som sælger DoseSystem til B2B kunder som kommuner og plejeorganisation.

Det er vigtigt for os at DoseSystem skaber værdi for både partnere og patienter. Derfor er dialog vigtigt og vi lægger stor vægt på at være tætte med vores partnere. Vi hjælper gerne med strategi, udbredelse og erfaringer fra vores salg gennem de sidste 5 år.

Vi glæder os til at høre fra dig og drøfte nogle af de modeller vi har udarbejdet i samarbejde med apotekerkæder og distributører. Kontakt os på 70 70 74 47.