Borger & pårørende

Borger & pårørende

Med en DoseCan fra DoseSystem opnår du en større frihed og tryghed. Vi hjælper borgere og pårørende med påmindelse, så vi sikre medicinen bliver taget til tiden.

Problemer med at få taget medicinen?

Har du også problemer med at få taget medicinen til tiden, eller kender du en der har? Så er DoseCan fra DoseSystem måske noget for dig. DoseCan minder dig om, hvornår du skal tage din medicin. Glemmer du at kvittere, vil en besked blive sendt til din eller en pårørendes telefon eller e-mail.

DoseCan er en lille medicinboks, der kan opbevare din medicin og låget har et display, der fortæller, hvornår det er tid til medicinen. Boksens låg er mobil og kan tages med på tur.

En simple løsning

Selvom vi har brugt tid og kræfter på at bygge et sikkert system, har vi gjort brugeroplevelsen for borgeren så nem og overskuelig som muligt. Det vil sige at borgeren der skal bruge vores DoseCan, vil opleve et meget brugervenligt system med få og enkelte funktionsmuligheder. Resten tager vi os af!

Det omvendte nødkald giver tryghed

Med DoseSystem vil du hele tiden være i trygge rammer, da en DoseCan fungerer som et omvendt nødkald. Der kan være mange årsager til, at der ikke er kvitteret for du har taget medicinen. Ofte er det forglemmelser, men det kunne også være akut opstået sygdom eller fald i hjemmet. Det vil derved blive opdaget af dem, der får alarmen!

DoseCan

Ønsker I at høre mere om, hvordan DoseCan kan hjælpe pårørende, så kontakt os på +45 70 70 74 47.