Apoteker og forhandlere

Apoteker og forhandlere

DoseSystem vil hjælpe så mange som muligt med at få medicin til tiden. Derfor er det også vigtigt at have gode og stærke partnere. DoseSystem har allerede samarbejde med distributører og apotekskæder i lande som Norge, Finland, Belgien og Schweiz mf. og vi ønsker at arbejde sammen med endnu flere.

Er du fra en apotekerkæde?

Er du apoteker eller står i spidsen for en apotekerkæde, så vil vi meget gerne hører fra dig. Med DoseSystem får du mulighed for at tilbyde nye services til dine kunder og dermed komme tættere på dem.

Med DoseSystem kan du ud over at hjælpe dem med den rette behandling og medicin, også hjælpe med påmindelsen og endda tage kontakt til borgeren hvis der sker forglemmelser. Endvidere har du mulighed for at indlede et tæt samarbejde med pårørende til patienter, for i samarbejde at sikre en bedre compliance og behandling.

Vi glæder os til at høre fra jer og snakke om nogle af de modeller vi har lavet i samarbejde med apotekerkæder og distributører.

Er du distributør?

Er du distributør, arbejder med velfærdsteknologi, fra medicinal branchen eller andet hvor, DoseSystem kunne være relevant, så lad os tage en snak om muligher. DoseSystem arbejder allerede i dag tæt sammen med Distributører i Norge og Finland, som sælger DoseSystem til B2B kunder som kommuner og plejeorganisation.

Det er vigtigt for os at DoseSystem skaber værdi for både partnere og patienter. Derfor er dialog vigtigt og vi lægger stor vægt på at være tætte med vores partnere. Vi hjælper gerne med strategi, udbredelse og erfaringer fra vores salg gennem de sidste 5 år.

Vi glæder os til at høre fra dig og drøfte nogle af de modeller vi har udarbejdet i samarbejde med apotekerkæder og distributører. Kontakt os på 70 70 74 47.